شیرینی کشمشی یکی از شیرینهای خیلی خوشمزه سنتی که مواد اولیه این شیرینی همیشه در دسترسه و با رعایت نکات در رسپی به سادگی میشه این شیرینی رو درست کرد و واقعا طرفدارهای زیادی داره چون برای خیلیها خاطره انگیز و نوستالژیکه❤️😍 مشاهده و دانلود ویدیوی این شیرینی برای مشاهده ویدیو در زیر عکس شیرینی […]
شیرینی پفکی گردویی دو مدل داره که یکیش با سفیده تخم مرغ و دیگری با زرده تخم مرغ درست میشه که من اینجا با سفیده تخم مرغ درست کردم که خیلی مناسب ایام عیده و بسیار سبک و ترد و خوشمزه است ولی باید دقت کنید که درجه فرتون کمترین دمای فر باشه و کمی […]
قرابیه نارگیلی یکی دیگر از انواع قرابیه های مجلسی و خوشمزس که اگر نکات رسپی که گفتم مو به مو اجرا بشه واقعا میتونه در حد همون قرابیه گردویی و بادامی برابری کنه و خودی نشون بده😉😋 یک قرابیه خوب در اصل بافت بیرونیش ترد و کرانچی داره و از داخل نرم و لطیفه.. درست […]
شیرینی اسکار در آمریکا معروف به شیرینی انگشتی هست در ویدئو اگر ملاحظه کنید من با سیخ چوبی وسط شیرینی رو گود میکنم ولی در اصل با انگشت وسط شیرینی رو گود میکنند برای همین شیرینی انگشتی هم نامگذاری شده و در کشور سوئد هم به اسم غار تمشک معروف شده اسکار یک نوع شیرینی […]
بیسکوییت شکری که بسیار ترد و کم شیرین و خوشمزه هست یکی از گزینه های مناسب مخصوص شیرینهای عیده و به غیر از عید به جای بیسکوییت های شرکتی که پر از مواد نگهدارنده هست میتونید از این بیسکوییت درست کنید و به بچه ها بدین هم خیلی سالمتره و هم با شیر برای عصرونه […]
کلوچه فومن یک کلوچه سنتی نوعی نون شیرین و مغز داره که روی این کلوچه رو با مهر مخصوص شکل میدن و اصالتش به گیلان برمیگرده و به نام خاستگاهش شهر فومن معروف شده … کلوچه ای با عطر خاص دارچین و جوز هندی و هل با طعم بینظیرش مورد استقبال بی نظیر مردم روبرو […]
کوکی شکلات چیپسی یک کوکی ترد با رویه حالت کرانچی و بافت داخل کوکی نرم لطیفه و میتونه مخصوص کسانی باشه که علاقه زیادی به شکلات دارند … شکر قهوای که در کوکی بکار رفته خوشمزگی این کوکی رو دو برابر میکنه و با قهوه و چای واقعا میچسبه😍 مشاهده و دانلود ویدیو کوکی شکلات […]
قرابیه گردویی که اصالتش به تبریز برمیگرده یک شیرینی سنتی گردویی و بسیار خوشمزه که طرفدارای زیادی داره و همچنین جزو شیرینهای مجلسی و خیلی گران در قنادیها محسوب میشه …یکی از ویژگیهای این شیرینی پوسته نازک و زبریه که روی شیرینی ایجاد میشه و همچنین ترکهای کوچکیه که روی سطح پوسته شیرینی هنگام پخت […]