تخم مرغ پوچد (پوچد اِگ) در واقع همون تخم مرغ آبپز عسلی خودمونه  البته بدون پوست تخم مرغ و هر چند خیلی آسون بنظر میاد ولی قلق خاص خودش رو داره و نیاز به تمرین داره و هر کسی نمیتوته پوچد اگ خوبی درست کنه حالا من چند نکته میگم و حتما به این نکات خوب توجه کنید تا کارتون خوب از آب در بیاد …اول اینکه تخم مرغ هر چی  تازه تر باشه تخم‌مرغ در آب زیاد پخش نمیشه چون  در تخم مرغ تازه سفیده  دور زرده خیلی غلیظتره و حالت آبکی نداره برای همین سریع تو آب خودش رو میگیره و سفیده پخش نمیشه ..دوم اینکه سرکه ای که در آب استفاده میشه  سفیده سریعتر تو  آب ببنده و پخش نشه و نگران بوی سرکه نباشید چون اصلا  تخم مرغ بوی سرکه نمیگیره و سوم و نکته مهم پوچد  اگ هم زدن آب بحالت دورانی و چرخشی قبل از انداختن تخم مرغ تو آبه  و  مرکز قسمتی که داره آب میچرخه اگه تخم مرغ رو بندازیم باعث میشه سفیده باز در آب پخش نشه و سریع سفیده اطراف زرده ببنده و مخش!نشه و تخم مرغ با شکل و شمایل قشنگتر در آب ببنده و تقریبا شکل و فرم اصلی تخم مرغ در آب حفظ میشه ..و  پوچد اگ  حتی بدون سرخ کردن خودش بتنهایی سرو بشه هم بسیار سالمه چون بدون روغن درست شده و نسبت به نیمرو و تخم مرغ آبپز با پوست خیلی خیلی خوشمزه تره   ..حالا امتحانش ضرر نداره و حتما درست کنید نظراتتون رو برای  من بفرستید  😍😋


مشاهده و دانلود ویدیو

برای مشاهده ویدیو در زیر عکس تخم مرغ پوچد بر روی ویدیو کلیک کنید و برای دانلود ویدیو بر روی دکمه زیر کلیک کنید

 

دانلود ویدیو پوچد اگ