نان برنجی که اصلیترین سوغات شهر کرمانشاه محسوب میشه و بهترین نوعش با روغن حیوانی کرمانشاهی و آرد برنج خانگی که با برنج صد در صد ایرانی درست شده باشه تهیه میشه و اگه زعفرانی بشه که دیگه طرفدارای بیشتری نسبت به نوع ساده نان برنجی داره و برای عطر و طعم بهتر میشه از گلاب و هل هم استفاده کرد و بنظر من خود روغن حیوانی و زعفران بتنهایی عطر و بوی بینظیری به این نان برنجی میده و هل و گلاب میتونه سلیقه ای استفاده بشه و اگر نسبت به بوی روغن حیوانی حساسیت دارین میتونید بجاش روغن کاملا جامد و یا کره و یا روغن صاف استفاده کنید و حتی میتونید دو سوم مقدار رسپی روغن کاملا جامد نباتی و یک سوم روغن حیوانی استفاده کنید و تمام اینها نسبت به ذائقتون تا حدودی میتونه کم و زیاد بشه


مشاهده و دانلود ویدیو

برای مشاهده ویدیو در زیر عکس نون برنجی بر روی ویدیو کلیک کنید و برای دانلود ویدیو بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دانلود ویدیو


مشاهده و دانلود رسپی

رسیپی نون برنجی در ادامه براتون قرار داده شده و اگر مایلین که متن رسپی به صورت عکس دانلود کنید میتونین بر روی دکمه زیر کلیک کنید:

دانلود رسپی