شیرینی پفکی گردویی دو مدل داره که یکیش با سفیده تخم مرغ و دیگری با زرده تخم مرغ درست میشه که من اینجا با سفیده تخم مرغ درست کردم که خیلی مناسب ایام عیده و بسیار سبک و ترد و خوشمزه است ولی باید دقت کنید که درجه فرتون کمترین دمای فر باشه و کمی هم در فر باز باشه تا شیرینیها هم ترک نخورن و هم تغییر رنگ ندن و خوبی این پفکی گردویی با سفیده اینه که مدت ماندگاری خیلی بالایی داره❤️


 

مشاهده و دانلود ویدیو شیرینی پفکی گردویی

برای مشاهده ویدیو در زیر عکس بر روی ویدیو کلیک کنید و برای دانلود ویدیو بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دانلود ویدیو


مشاهده و دانلود رسپی شیرینی پفکی گردویی

رسیپی  در ادامه براتون قرار داده شده و اگر مایلین که متن رسپی به صورت عکس دانلود کنید میتونین بر روی دکمه زیر کلیک کنید:

دانلود رسپی