قرابیه گردویی که اصالتش به تبریز برمیگرده یک شیرینی سنتی گردویی و  بسیار خوشمزه  که طرفدارای زیادی داره و  همچنین جزو شیرینهای مجلسی و  خیلی گران در قنادیها محسوب میشه  …یکی از ویژگیهای این شیرینی پوسته نازک و  زبریه که روی  شیرینی ایجاد میشه و همچنین ترکهای کوچکیه که  روی سطح پوسته شیرینی هنگام پخت ایجاد میشه و قرابیه ها باید در ظرف در بسته نگهداری بشن چون سریع خشک میشه و بهترین زمان نگهداری ۳ الی ۴ روز هست و واقعا یکی از بهترین و خوشمزه ترین شیرینیهاییه که با چای واقعا میچسبه 😋😍


مشاهده و دانلود ویدیو قرابیه گردویی

برای مشاهده ویدیو در زیر عکس بر روی ویدیو کلیک کنید و برای دانلود ویدیو بر روی دکمه زیر کلیک کنید

 

دانلود ویدیو